ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ             

Ένας παραδοσιακός οικισμός που εναρμονίζεται με την πλαστικότητα του τοπίου, ένας κόσμος που πιστεύει στις πατρογονικές αξίες και είναι καθαρός σαν τον αέρα που αναπνέει και αυστηρός σαν τους βράχους πάνω στους οποίους ζει. Ένα βουνό με αρχαία κληρονομιά και αλπικό δυναμισμό.

Τρία στοιχεία που καθιέρωσαν την Αράχωβα ως πρωτοπόρο κέντρο χειμερινού τουρισμού στην Ελλάδα και δικαίωσαν τους προσανατολισμούς και τις επιλογές των εμπνευστών του.

Αράχωβα : μια γραφική κωμόπολη 4000 κατοίκων, χτισμένη στις νότιες πλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 980 μέτρων. Η σύνδεσή της με τις χειμερινές δραστηριότητες είναι πλέον καθοριστική στην οικονομική πολιτιστική και κοινωνική φυσιογνωμία της.

Πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες και σκιέρ, που την κατακλύζουν το χειμώνα, ένα μόλις βήμα από τα χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού.  

                                Καλώς όρισες επισκέπτη!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή θα νιώσεις έναν άλλο αέρα να πνέει εδώ πάνω, έρχεται από ψηλά, απ΄την παγωμένη και περήφανη κορυφή του Παρνασσού, τη Λιάκουρα. Σήμερα το στολίδι του Παρνασσού, η Αράχωβα, μένει ζωντανή γιατί κρατάει τις παραδόσεις της και οι κάτοικοι παραμένουν απλοί  και φιλόξενοι. Βοήθησέ μας κι εσύ, να κρατήσουμε την Αράχωβα στη θέση που της αξίζει.

Καλή διαμονή!     

Κατηγορίες: Η ΑΡΑΧΩΒΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *